Главният прокурор на САЩ  нареди първата част от конфискуваните от

...
Главният прокурор на САЩ  нареди първата част от конфискуваните от
Коментари Харесай

САЩ предават пари на Малофеев на Украйна

Главният прокурор на Съединени американски щати  нареди първата част от иззетите от Вашингтон активи на съветския " православен олигарх " Константин Малофеев да бъдат употребявани за възобновяване на Украйна, оповестява BBC.

Миналата година Министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна Малофеев в нарушение на режима на наказания , наложени против Русия след нахлуването й в Украйна. По-специално, американските управляващи считат, че предприемачът е финансирал пропагандата на сепаратизма в анексирания от Москва Крим. Тогава Гарланд разгласи конфискацията на " милиони долари в сметки на американски финансови институции , свързани с нарушавания на глобите от страна на Малофеев ".

През февруари тази година Гарланд утвърди потреблението на иззети средства за възобновяване на Украйна.

Агенция Агенция Франс Прес оповестява, базирайки се на изказването на Гарланд, че , са били преведени на Държавния департамент на Съединени американски щати за " коригиране на вредите от несправедливата съветска война ".

Собственикът на телевизионния канал Царград Константин Малофеев е под глобите на Съединени американски щати от 2014 година Украйна, страните от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Канада подозират Малофеев в съучастничество в анексирането на Крим и разпалване на въоръжен спор в Източна Украйна.

Самият той отхвърля тези обвинявания и упорства, че се е занимавал единствено с филантропична помощ за Крим и югоизточната част на Украйна. В изявление за BBC той сподели, че в действителност би могъл да играе значима роля - само че единствено в нравствен смисъл .
 Бог, черква, цар: Светът на съветския олигарх Малофеев и неговите западни съратници
Бог, черква, цар: Светът на съветския олигарх Малофеев и неговите западни съратници

Интересите на приятеля на Путин от България и Гърция, до Африка и Крим, разкриват обсега на идеологическите планове

Самият ., когато бе глобен в границите на в интерес на Руската федерация и пробутване на въздействие против Николай Малинов. 

Тогава бе наложена възбрана да влиза в страната за 10 години и за Леонид Решетников, някогашен шеф на Руския институт за стратегически проучвания, който стана изключително прочут, когато се разбра за във връзка координиране на номинацията на Румен Радев през 2016 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР